Profesionalism

Pornim cu o echipa tanara care vine in complectarea activitatii de comercializare de acumulatori, piese si accesorii oferind servicii in domeniul auto fiind caracterizati de profesionalism, punctualitate si onorarea la timp a lucrarilor asumate.

Activitatea unitatii este auditata si avizata anual de RAR, iar dotarile sunt periodic, legal, certificate metrologic, activitatea desfasurandu-se cu respectarea normelor de protectia muncii, PSI si protectia mediului inconjurator, existand toate dotarile necesare pentru aceasta.


Principii

LOFT Electric Service SRL este o societate cu capital 100% romanesc, promovam cu incredere produsele si serviciile romanesti, credem in  traditie si afaceri de familie.

Angajatii nostri beneficiaza de un loc de munca modern, curat, autorizat, sunt instruiti periodic la cursuri de calificare si specilizari, sunt respectati ca si profesionisti si ofera respect clientului si bunului acestuia, isi fac munca rapid si complet scutind clientul de timp, efort si bani.


Obiective

Dezvoltarea continua bazata pe servicii de cea mai buna calitate, executate in cel mai scurt timp si la cel mai bun pret.


Parteneri de top

Folosim doar produse calitative, certificate conform standardelor internationale.

Director
Oana Luncan

0744690798
office@loft-service.ro

Electromecanic auto
Marius Ciucioiu

0742124855
vulcanizarea@loft-service.ro

Electrician auto
Andrei Luncan

0733048748
electric@loft-service.ro

Contabilitate conta@loft-service.ro